hidroforperfect

hidroforperfect

View Profile

Servicii la domiciliu

Added

mai 18, 2021

Views

77

Country

- Ilfov

Description:

Oferim servicii de mentenanta pentru statii de pompare, care deservesc imobile pe raza Municipiului Bucuresti si Judetul Ilfov.

Un pachet atractiv pentru asociatii de proprietari, cu o verificare tehnica a sistemului de pompare in scopul prevenirii aparitiei unor defecte majore in instalatie.

Inspectia tehnica a statiei de pompare se face la o perioada de 1, 2 sau 3 luni, cu conditii contractuale care vin in sprijinul beneficiarului.

 

Mentenanta cuprinde:

– verificare parametri, zgomote, vibratii, etansare, perna aer vas expansiune, curatare filtre, etc., in scopul mentinerii unei bune functionari a sistemului de pompare.

– depistarea unor defectiuni ce pot sa apara in functionare si remedierea acestora.

– verificaea pompelor din grupul de pompare, a pompelor submersibile, a pompelor de infiltratie sau de ape uzate.

 

Oferim mentenanta pentru sisteme de pompare echipate cu urmatoarele tipuri de pompe: Grundfos, Wilo, Lowara, Calpeda, Ebara, DAB, Saer, Tesla, Pedrollo, Braco, Tricomserv, Water Pump, Wasserkoning, Wassertechnik, Sumoto, Garden Tehnic, Gardena, Pentax, Einhell, Crystal, Aquatechnica, Braco, Stern, Sea-Land,Espa, Taifu, Raider, Speroni, Metabo, AL-CO, Aqua, Elpumps, CMP, TCM, AGT, GPT, Jet, Jetinox.

 

Numai pompe si hidrofoare!

Tel: 0741.401.674 ; 0727.287.077  ;   hidroforperfect@yahoo.com  ;  http://www.hidroforperfect.ro

 

TO AUTHOR

Please input the result of 3 + 5 =

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *