Golden Party – Maestrii Petrecerilor Reusite - variabil

image
Adaugat Mai 31, 2016 Locatie - Cluj-Napoca Vizualizari 628
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Descriere:

contact: 0752.177.811 – Bogdan, 0729.674.640 – Loredana, email: office@goldenparty.ro, facebook: https://www.facebook.com/Golden-Party-293088817383452/

http://www.goldenparty.ro

Se apropie un eveniment special in viata ta sau a cuiva drag? Vrei sa organizezi o petrecere pentru copii, o petrecere aniversara sau o petrecere de botez?

   Golden Party – Maestrii Petrecerilor Reusite

Noi, echipa vesela Maestrii Petrecerilor Reusite Golden Party Cluj Napoca organizam aniversari zile de nastere copii Cluj cu profesionalism in: locuri de joaca, la domiciliu, restaurant sau alte locatii pentru petreceri. Aducem programe unice de divertisment pentru copii, animatie cu cele mai cunoscute personaje interpretate de profesionisti, decoram si accesorizam petrecerile pentru buna dispozitie a celor mici si a celor mari.

Super Petreceri pentru Copii – Evenimente Copii Cluj

Organizam super petreceri pentru copii, evenimente speciale, petrecere de botez, organizari evenimente copii Cluj pentru companii sau orice fel de petreceri corporate.  “Maestrii Petrecerilor Reusite” este sloganul nostru si secretul petrecerilor tale de invidiat.
Ne deplasam in Targu Mures, Zalau, Dej, Bistrita, Alba Iulia, Oradea, Turda si Campia Turzii precum si  oriunde suntem chemati, cu cele mai frumoase si interactive programe de divertisment pentru copii, aducand Super Petrecerea la tine acasa!

Tags:
Cluj-Napoca, Romania

Trimite mesaj

Anunturi promovate

    Created by NecSys.ro

    Powered by NecSys themefull earn money