Termeni si conditii de utilizare

CITITI REGULAMENTUL CU ATENTIE

DACA NU SUNTETI DE ACORD IN TOTALITATE CU EL, NU UTILIZATI SERVICIILE ACESTUI SITE!

SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR CU VARSTA PESTE 18 ANI, SAU MINORILOR CU VARSTA PESTE 14 ANI CARE AU ACORDUL PARINTILOR DE A-L UTILIZA.

REGULAMENT GENERAL

Site-ul www.kapazu.ro este proprietatea dezvoltatorilor. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.kapazu.ro, numit generic in continuare KAPAZU.

Accesul si utilizarea site-ului www.kapazu.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.

Ne rezervam dreptul de a sterge anunturile postate pe site care nu respecta regulamentul, fara nici un preaviz si fara nici o explicatie. Datorita faptului ca admiterea anunturilor in baza de date se face ulterior efectuarii unor verificari privind continutul, postarea acestora nu se realizeaza in mod instantaneu.

De asemenea, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea datelor privind anunturile postate.

Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica tarifele anunturilor online, fara notificari prealabile.

Responsabilitatea furnizarii corecte a datelor de facturare, a clientilor care au achitat tariful de promovare a anunturilor contra cost, revine in mod direct si fara echivoc acestora!

In situatia in care datele furnizate sunt incomplete si factura nu a fost generata corect, ne rezervam dreptul ca, dupa verificarile din contabilitatea proprie, sa emitem o factura corectata care va fi transmisa pe adresa de mail pe care ati configurat contul.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul regulament in functie de abaterile sau disfunctionalitatile observate pe parcurs si pe baza experientei acumulate.

Va rugam sa respectati urmatoarele reguli pentru buna functionare a serviciului KAPAZU:

 • Nu folositi tag-uri HTML in campurile anunturilor sau referiri spre site-uri terte;

 • Nu folositi caractere speciale in campurile anunturilor;

 • Nu sunt admise anunturi cu continut ilegal;

 • Nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja vizitatorii site-urilor;

 • Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la activitati periculoase (ex. detinere de arme), comportament insultator sau discriminator, propaganda, incitare la violenta sau ura rasiala, exploatare minori, continut obscen sau imoral, etc.;

 • Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la vanzarea, cumpararea sau detinerea de obiecte care contravin legii (ilicite) sau orice servicii legate de acestea;

 • Nu adaugati mai multe anunturi consecutive avand acelasi continut sau inteles;

 • Nu adaugati in acelasi camp mai multe anunturi;

 • Nu adaugati anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anuntului;

 • Completarea necorespunzatoare a unor campuri poate exclude anuntul dvs. din cautarile specifice si poate aduce interventia administratorilor pt. corectarea/stergerea lor;

 • Nu abuzati in nici un fel de aceste servicii gratuite;

 • Se interzice datelor din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);

 • Anunturile care contin referiri la alte site-uri sau liste de discutii vor fi modificate in sensul stergerii acestor informatii sau daca se constata ca autorul mesajelor persista in a publica astfel de informatii, vor fi sterse;

 • Atentie! Persoanele care dau anunturi false pot fi gasite dupa adresa IP si alte informatii care vor fi inregistrate in baza de date odata cu crearea conturilor, postarea anunturilor si/sau accesarea serviciilor.

 • Incalcarea in mod repetata a regulamentului de utilizare a site-urilor poate duce la restrictionarea accesului, la restrictii privind introducerea de anunturi sau restrictii privitoare la serviciile oferite.

Proprietarul site-ului www.kapazu.ro exclude orice garantie că

 • Serviciul va fi neintrerupt sau fara erori.

 • Eventualele greseli (privitoare la anunturi) vor fi corectate in timp util.

 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere.

 • orice eroare de program va fi corectata.

 • Procesul de parcurgere si validare a anunturilor, postate gratuit de catre clienti, este continuu si este efectuat zilnic;

 • In nici o circumstanta, proprietarul site-ului nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta, rezultate, sau legate in orice fel, de folosirea serviciilor sau gradul de performanta a legaturii de internet. Clientul ia la cunostinta ca serviciile KAPAZU sunt disponibile integral prin Internet. Proprietarul site-ului face toate demersurile tehnice posibile pentru a mentine securitatea informatiilor, functionarea serviciilor la cele mai inalte standarde, deservirea prompta a clientilor. Totusi, datorita particularitatilor de natura tehnica a conexiunilor de internet, a diversitatii foarte mari a tipurilor de legaturi, abonamente, provideri, echipamente utilizate pentru a accesa site-ul KAPAZU, nu putem garanta ca informatia pe care utilizatorul o trimite folosind serviciile disponibile va fi permanent in siguranta.

Utilizare improprie si raspunderi

 • Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.

 • Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de KAPAZU, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@kapazu.ro.

 • Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, KAPAZU nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

Utilizatorul se obliga ca

 • Nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

 • Nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

 • Nu va posta in mod rauvoitor (intentionat) anunturi cu caracter calomnios sau injurios, de farsa, pentru a cauza neplaceri, sau a aduce atingere imaginii altor clienti/utilizatori ai acestor servicii. Utilizatorii care nu respecta aceste conditii pot fi urmariti si actionati in instanta, civil si penal, pe baza IP-urilor si/sau datelor de identificare introduse la postarea anunturilor.

 • Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze dezvoltatorul in justitie, cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor KAPAZU de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Modificari ale acestor termeni si conditii

Proprietarul site-ului www.kapazu.ro poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin afisare pe site-ul web la sectiunea “Termeni si conditii” de utilizare. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

KAPAZU isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

KAPAZU nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Forta majora

Dezvoltatori nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand, dar nelimitandu-se la, evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care societatea nu este responsabila.

Utilizatorul accepta sa adere la acest regulament.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciilor de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

 • Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005,Dezvoltatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

  • Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca proprietarul site-ului sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

  • Inscrierea in baza de date www.kapazu.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, proprietarul site-ului are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat www.kapazu.ro

  • Ca abonat www.kapazu.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www. kapazu.ro

  • In urma utilizarii Paginii www. kapazu.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.

  • Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic “Date”.

  • Datele vor fi prelucrate de catre proprietarul site-ului in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

  • statistici – in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor dezvoltatorilor si ale partenerilor sai;

   • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.

   • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre dezvoltator sau partenerii/clientii sai (prin intermediul proprietarului site-ului KAPAZU), abonarea la newsletter fiind optionala;

   • Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre proprietarul site-ului prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

  • Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

  • Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: dezvoltatorilor, str. Cetatii, nr. 26, cod postal 510205, Alba Iulia, jud. Alba, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

x

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *